Suoraan sisältöön
Suomen ulkoministeriö

YK-edustusto hakee amk-harjoittelijaa - Suomen pysyvä edustusto, YK : Ajankohtaista

SUOMEN PYSYVÄ EDUSTUSTO,
Yhdistyneet kansakunnat, New York


Permanent Mission of Finland to the UN
605 Third Avenue, 35th Floor
New York, N.Y. 10158, U.S.A
Puh. +1-212-355 2100, Sanomat.yke@formin.fi
English | Suomi |  | 
Kirjasinkoko_normaaliKirjasinkoko_suurempi
 

YK-edustusto hakee amk-harjoittelijaa

Kuva: Essi Lehto
pv06, pv06, pv06, pv06, pv06, pv06, pv06, pv06, pv06, pv06, pv06
Assistenttiharjoittelijan tehtäviin kuuluu muun muassa avustaminen erilaisten tapahtumien järjestämisessä.

Suomen pysyvä edustusto YK:ssa New Yorkissa hakee ammattikorkeakouluopiskelijaa 5–6 kuukauden assistenttiharjoitteluun. 

Suomen YK-edustustoon haetaan ammattikorkeakouluharjoittelijaa 4.2.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan 5–6 kuukaudeksi mielenkiintoiseen ja dynaamiseen toimintaympäristöön.

Työtehtäviin kuuluu toimiminen assistenttiharjoittelijana ja avustaminen eri tukitehtävissä (mm. johdon ja tiimien assistenttitehtäviin osallistuminen, vierailujen ja tilaisuuksien järjestelyt) sekä muu YK-edustuston toimintaan osallistuminen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää oma-aloitteisuutta, tarkkuutta ja joustavuutta, kykyä työskennellä itsenäisesti ja osana tiimiä sekä hyvää englannin ja suomen kielten suullista ja kirjallista taitoa. Lisäksi muu kielitaitoja kansainvälinen kokemus, hyvät IT-taidot, sekä kokemus toimistotyöstä katsotaan eduksi.

Harjoittelijalla tulee olla koko harjoitteluajalle rahoitus oppilaitokselta, mikä tulee ilmetä
hakemuksessa. Oppilaitoksen maksaessa apurahan suoraan harjoittelijalle, harjoittelija ei ole työsuhteessa edustustoon eikä kuulu Suomen tapaturmavakuutuslain piiriin, vaan hänen kanssaan solmitaan työharjoittelusopimus. Harjoittelijalla tulee täten olla myös työtapaturman kattava matkavakuutus. Työnantaja ei osallistu matka-, palkka-, terveydenhoito- tai asumiskustannuksiin.

Kirjallinen suomenkielinen hakemus ja ansioluettelo pyydetään lähettämään 31.12.2018 mennessä osoitteeseen: sanomat.yke@formin.fi, sähköpostin aiheena ”YKE: assistenttiharjoitteluhakemus”.

Hakemukseen tulee merkitä tiedot rahoituksesta sekä sopivasta harjoitteluajankohdasta. Hakemukseen ei tule liittää muita liitteitä. Lisätietoja tehtävästä antaa Christina Kapanen, christina.kapanen@formin.fi

Käsittelemme meille antamiasi henkilötietojasi luottamuksellisesti ja EU:n tietosuojalainsäädännön mukaisesti. Emme siirrä tai luovuta tietojasi eteenpäin ilman perusteltua ja lainmukaista syytä. Tutustu tietosuojakäytäntöömme osoitteesta um.fi/tietosuoja-ulkoasiainhallinnossa.

Hakemalla tehtävään, hyväksyt tietosuojakäytännön ja annat suostumuksesi henkilötietojesi käsittelyyn.

Tulosta

Päivitetty 20.12.2018


© Suomen pysyvä edustusto YK:ssa, New York | Tietoa palvelusta  | Yhteystiedot