Suoraan sisältöön
Suomen ulkoministeriö

Focus 2014 julkaistu - esittelyssä ratkaisukeskeinen Suomi - Suomen pysyvä edustusto, YK : Ajankohtaista : Ulkoministeriö tiedottaa

SUOMEN PYSYVÄ EDUSTUSTO,
Yhdistyneet kansakunnat, New York


Permanent Mission of Finland to the UN
866 United Nations Plaza, Suite 222,
New York, N.Y. 10017, U.S.A
Puh. +1-212-355 2100, sanomat.yke@formin.fi
English | Suomi |  | 
Kirjasinkoko_normaaliKirjasinkoko_suurempi
 
Lehdistötiedotteet, 27.1.2014 | Ulkoministeriö

Focus 2014 julkaistu -
Esittelyssä ratkaisukeskeinen Suomi

Tiedote 20/2014
27.1.2014

Focus on Finland, keskeisille kansainvälisille markkinoille tarkoitettu Suomea esittelevä vuosijulkaisu, on juuri julkaistu kahdennentoista kerran. Julkaisu avaa inspiroivia näkökulmia Suomen tarjoamiin liiketoimintamahdollisuuksiin sekä suomalaiseen kulttuuriin, koulutukseen ja yhteiskuntaan.

”Lehti esittelee Suomen, joka on keskellä rakennemuutosta - niin kotimarkkinoilla kuin globaalisti. Se esittelee myös, kuinka nämä olosuhteet synnyttävät uusia bisnesideoita, mahdollisuuksia ja kasvua”, kertoo päätoimittaja Nicola Lindertz ulkoministeriöstä. ”Suomalainen asiantuntijuus ja luova, ratkaisukeskeinen mentaliteetti muodostavat lehden punaisen langan.”

Suomi on maailman johtava cleantech-ratkaisujen kehittäjä ja viejä. Maamme start-up-kenttä kasvaa ja menestyy ennennäkemättömällä tavalla. Suomalaisen kirjallisuuden ja designin omaleimaisuus kiinnostaa yhä laajempaa kansainvälistä yleisöä. Muun muassa näistä suomalaisista vahvuuksista Focus on Finland kertoo. 

Lehden rakenteen, sisällön ja ulkoasun on uudistanut kokonaisuudessaan Otavamedia Asiakasviestintä. Otavamedia vastaa myös lehden tuotannosta, suunnittelusta ja projektinhallinnasta.

Focus on Team Finland -yhteisjulkaisu, jonka takana ovat ulkoministeriö, työ- ja elinkeinoministeriö, Sitra, Invest in Finland ja Finnfacts. Lehteä jaetaan pääasiassa Suomen edustustoissa ulkomailla. Lisäksi sitä jaetaan kansainvälisissä kaupallisissa tapahtumissa ja seminaareissa, joissa esitellään suomalaista tietotaitoa.

Focuksen artikkeleita voi lukea ja jakaa osoitteessa focus.finland.fi. Ilmaisia paperilehtiä voi tilata samasta osoitteesta. Vuoden 2014 lehti löytyy myös Issuu-versiona. Focus julkaistaan maaliskuussa espanjaksi, saksaksi ja venäjäksi. Kiinankielinen versio julkaistaan keväällä.

Lisätietoja: Nicola Lindertz, Suomi-promootiopäällikkö, ulkoministeriö, viestintä- ja kulttuuriosasto, puh. 0295 351 323, Mervi Liukkonen, viestintäjohtaja, työ- ja elinkeinoministeriö, puh. 0295 064 786, Sari Tuori, päällikkö, sisäinen viestintä ja kehityshankkeet, Sitra, puh. 0294 618 241, Minna Hakaoja, viestintäjohtaja, Invest in Finland, puh. 0204 695 276, Markus Kokko, johtaja, Finnfacts, puh. 040 730 0199

Tulosta

Tämä dokumentti

Päivitetty 27.1.2014


© Suomen pysyvä edustusto YK:ssa, New York | Tietoa palvelusta  | Yhteystiedot