Suoraan sisältöön
Suomen ulkoministeriö

Suomen pysyvä edustusto, YK: Ajankohtaista: Ulkoministeriö tiedottaa

SUOMEN PYSYVÄ EDUSTUSTO,
Yhdistyneet kansakunnat, New York


Permanent Mission of Finland to the UN
866 United Nations Plaza, Suite 222,
New York, N.Y. 10017, U.S.A
Puh. +1-212-355 2100, sanomat.yke@formin.fi
English | Suomi |  | 
Kirjasinkoko_normaaliKirjasinkoko_suurempi
 
Lehdistötiedotteet, 28.11.2016 | Ulkoministeriö

Valtiosihteeri Peter Stenlund osallistuu Tunisian kansainväliseen talous- ja investointikonferenssiin

Tiedote 223/2016
28.11.2016

Valtiosihteeri Peter Stenlund osallistuu yritysvaltuuskunnan kanssa Tunisissa 29.–30. marraskuuta järjestettävään konferenssiin, jossa esitellään maan talouden uudistamiseen tähtäävää viisivuotissuunnitelmaa ja siihen liittyviä kaupallisia hankkeita. Vierailun tarkoituksena on osoittaa tukea Tunisialle sekä edistää suomalaisyritysten kontakteja ja hankkeita. Konferenssin yhteydessä järjestetään myös Suomen ja Tunisian kauppasuhteita edistävä seminaari.

Valtuuskuntaan kuuluu kymmenen yritystä ja instituutiota keskeisiltä yhteistyömahdollisuuksia tarjoavilta sektoreilta, joita ovat uusiutuvat energianlähteet, vesi- ja jätehuolto, terveysteknologia, ICT ja koulutus sekä maatalous.

Tunisia on saavuttanut viime vuosina merkittäviä edistysaskelia demokraattisessa siirtymäprosessissa, mukaan lukien uuden perustuslain hyväksyminen ja vapaat presidentin- ja parlamenttivaalit. Suomi on tukenut Tunisian siirtymävaihetta konkreettisesti rahoittamalla kehitysyhteistyöhankkeita, joilla edistetään muun muassa naisten osallistumista työmarkkinoille ja nuorten työllistymistä.

Lisätietoja: lähetystöneuvos Touko Piiparinen, puh. 050 447 9406, Lähi-idän ja Pohjois-Afrikan yksikkö ja virkamiessihteeri Ilkka Nordberg, puh. 0295 350 536.

Ulkoministeriön sähköpostiosoitteet ovat muotoa  etunimi.sukunimi@formin.fi.

Tulosta

Tämä dokumentti

Päivitetty 28.11.2016


© Suomen pysyvä edustusto YK:ssa, New York | Tietoa palvelusta  | Yhteystiedot