Suoraan sisältöön
Suomen ulkoministeriö

Suomen pysyvä edustusto, YK: Ajankohtaista: Ulkoministeriö tiedottaa

SUOMEN PYSYVÄ EDUSTUSTO,
Yhdistyneet kansakunnat, New York


Permanent Mission of Finland to the UN
866 United Nations Plaza, Suite 222,
New York, N.Y. 10017, U.S.A
Puh. +1-212-355 2100, sanomat.yke@formin.fi
English | Suomi |  | 
Kirjasinkoko_normaaliKirjasinkoko_suurempi
 
Lehdistötiedotteet, 17.3.2014 | Ulkoministeriö

EU:n ulkosuhteet -sarjassa puhutaan Yhdysvalloista

Tiedote 61/2014
17.3.2014

Ulkoministeriön Eurooppatiedotus järjestää keskiviikkona 19. maaliskuuta kello 16.30–18.00 yleisötilaisuuden Suomen ja EU:n ulkosuhteet: näkymät Yhdysvaltoihin. Paikkana on Helsingin yliopiston Porthanian sali 3, Yliopistonkatu 3. Tilaisuuden avaa eurooppa- ja ulkomaankauppaministeri Alexander Stubb.

Suuntana Yhdysvallat -tilaisuudessa käsitellään EU:n ja Yhdysvaltojen suhteita, meneillään olevia vapaakauppaneuvotteluja ja Yhdysvaltojen taloudellista ja poliittista tilannetta. Ministeri Stubbin lisäksi tilaisuudessa puhuvat osastopäällikkö Markku Keinänen ulkoministeriön taloudellisten ulkosuhteiden osastolta sekä ohjelmajohtaja Mika Aaltola Ulkopoliittisesta instituutista. Tilaisuuden puheenjohtajana toimii Eurooppatiedotuksen yksikönpäällikkö Riitta Swan.

Tilaisuus on osa Eurooppatiedotuksen järjestämää valtakunnallista, avoimien yleisötilaisuuksien sarjaa Euroopan unionin ulkosuhteista sekä niiden vaikutuksista Suomelle. Sarjan ensimmäinen tilaisuus Lahdessa käsitteli EU:n ja Venäjän kumppanuussuhdetta. Suomen ja EU:n ulkosuhteet -sarjan tulevia teemoja ovat Kiina, Lähi-itä ja Pohjois-Afrikka.

Keskustelua voi seurata myös Twitterin kautta: #EUsuhteet.

Lisätietoja: tiedottaja Hanna Päivärinta, ulkoministeriön Eurooppatiedotus, puh. 040 510 7511, etunimi.sukunimi@formin.fi

Tulosta

Tämä dokumentti

Päivitetty 17.3.2014


© Suomen pysyvä edustusto YK:ssa, New York | Tietoa palvelusta  | Yhteystiedot